9.11.2008 г., 10:02 ч.

* * * 

  Поезия
602 0 9

 

 

                          Момиче съм с душа на великан,

 

                         която подарих на южен вятър

 

                       и се превърна вятърът във ураган,

 

                                 и преобърна ми земята...

 

 

 

 

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??