Nov 9, 2008, 10:02 AM

* * * 

  Poetry
601 0 9

 

 

                          Момиче съм с душа на великан,

 

                         която подарих на южен вятър

 

                       и се превърна вятърът във ураган,

 

                                 и преобърна ми земята...

 

 

 

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??