6.10.2006 г., 23:11 ч.

* * * 

  Поезия
669 0 2

БЯГ

 

Побягва вятърът,

заспива утрото.

Умира времето -

събрало тишина.

Дъждът потропва,

ражда се дъгата,

изгрява слънце,

гасне тъмнина.

Прошепват устни,

длани умоляват.

Сълзи умират

в моята ръка,

очи изплакани

сега заспиват,

горчиви думи

будятсе с тъга.

Залязва споменът

в тъмен ден

и лумва огън -

в мене изгорял.

Извира ручей -

пада лист от есен,

отронва се-

                                                                                                                                умира неживял.
 

© Вилияна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??