31.01.2012 г., 17:01 ч.

* * * 

  Поезия
469 0 0

Животът е миг,

един необуздан бик,

който препуска

и бързо лети,

а времето сякаш

изтрива всички следи.

 

Веднъж вече открити

и чувствата открити

съдбата ги оплита,

в интриги ги заплита,

всяко щастие убива,

жули като коприва.

 

Но с всички сили

моментите грабни ги

и с усмивка на уста

пребори всяка беда,

открий красивото в снега

и любовта в песента.

© Ивета Ценкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??