Животът е миг,
един необуздан бик,
който препуска
и бързо лети,
а времето сякаш
изтрива всички следи.
Веднъж вече открити
и чувствата открити
съдбата ги оплита,
в интриги ги заплита,
всяко щастие убива,
жули като коприва.
Но с всички сили
моментите грабни ги
и с усмивка на уста
пребори всяка беда,
открий красивото в снега
и любовта в песента.
© Ивета Ценкова All rights reserved.