21.01.2007 г., 14:10 ч.

* * * 

  Поезия
884 0 5
Как да променя посоката на реката, да наклоня нещата в моя полза, да бъда като теб, да се нагаждам, да съм личност загадъчна, да предизвиквам хиляди объркващи въпроси? Ти не знаеш! Ти не чувстваш! Ти си минало, сянка бледа. В мрака на спомените не те виждам, затова се моля и деня да стане нощ! За да бъда себе си не от миналото, а от днес!!!

© Радостина Каракчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??