Jan 21, 2007, 2:10 PM

* * * 

  Poetry
879 0 5
Как да променя посоката на реката, да наклоня нещата в моя полза, да бъда като теб, да се нагаждам, да съм личност загадъчна, да предизвиквам хиляди объркващи въпроси? Ти не знаеш! Ти не чувстваш! Ти си минало, сянка бледа. В мрака на спомените не те виждам, затова се моля и деня да стане нощ! За да бъда себе си не от миналото, а от днес!!!

© Радостина Каракчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??