30.12.2006 г., 16:38 ч.

* * * 

  Поезия
704 1 1
Рискувам всичко - теб и любовтта си! Залагам всичко - живота и радостта ни! Вървя напред и правя своите открития - хубави или лоши - в реалността се скитам. Отбягвам да задавам въпроси, гледам хората мълчаливо. Дотегна ми да нося кръстове съдбовни - на твоето и мое минало! Спечелих мъничко разбиране и смисъла да продължа без съмнение - по пътеката на хорското безразличие и да отстоявам щастието и любовтта ни.

© Малина Ванкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, ама няма никаква рима По-свободно, ако го беше написала щеше да е по-добре Браво!
Предложения
: ??:??