Dec 30, 2006, 4:38 PM

* * * 

  Poetry
622 1 1
Рискувам всичко - теб и любовтта си! Залагам всичко - живота и радостта ни! Вървя напред и правя своите открития - хубави или лоши - в реалността се скитам. Отбягвам да задавам въпроси, гледам хората мълчаливо. Дотегна ми да нося кръстове съдбовни - на твоето и мое минало! Спечелих мъничко разбиране и смисъла да продължа без съмнение - по пътеката на хорското безразличие и да отстоявам щастието и любовтта ни.

© Малина Ванкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е, ама няма никаква рима По-свободно, ако го беше написала щеше да е по-добре Браво!
Random works
: ??:??