11.06.2007 г., 19:48 ч.

* * * 

  Поезия
602 0 1
Пролетният ми лъх,
не си отивай,
вдъхни ми
майския си полски дъх,

той да ме съживи.
Удари ме с любов
силна в гръдта,
сърцето ми да затупти...

Вода чиста, недокосната,
пресъхналите ми устни
сега от теб имат нужда,
ела, утоли една сърдечна
                                жажда...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??