14.05.2007 г., 23:34 ч.

*** 

  Поезия
593 1 1
Знаеш ли какво е да си верен?
Знаеш ли какво е свобода?
Знаеш ли какво е изневяра?
Знаеш ли какво е самота?

Можеш ли да бъдеш верен,
както вятъра на своя хълм?
Можеш ли свободна да ме пускаш
да летя, като орел към своя връх?

Можеш ли да не ми изневеряваш,
както бурята на своето море?
Можеш ли никога сама да не ме оставяш,
защото ще се изгубя в светлото небе?

Ще можеш ли? Иначе ме губиш!

© Гергана Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??