May 14, 2007, 11:34 PM

*** 

  Poetry
591 1 1
Знаеш ли какво е да си верен?
Знаеш ли какво е свобода?
Знаеш ли какво е изневяра?
Знаеш ли какво е самота?

Можеш ли да бъдеш верен,
както вятъра на своя хълм?
Можеш ли свободна да ме пускаш
да летя, като орел към своя връх?

Можеш ли да не ми изневеряваш,
както бурята на своето море?
Можеш ли никога сама да не ме оставяш,
защото ще се изгубя в светлото небе?

Ще можеш ли? Иначе ме губиш!

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??