16.11.2006 г., 1:39 ч.

* * * 

  Поезия
600 0 0

Колко глупава била съм само

самотна, тъжна в нощта,

а ти заспивал си на чуждо рамо,

за да забравиш мен и любовта.

 

Колко глупава била съм само

и сляпа за лъжливите ти чувства,

защото ти заспивал си на чуждо рамо

с чиста съвест и без никаква покруса.

 

Колко глупава била съм само,

но не ще е веч така –

да заспиваш ти на чуждо рамо,

а тебе аз да чакам самотна в нощта.

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??