Колко глупава била съм само
самотна, тъжна в нощта,
а ти заспивал си на чуждо рамо,
за да забравиш мен и любовта.
Колко глупава била съм само
и сляпа за лъжливите ти чувства,
защото ти заспивал си на чуждо рамо
с чиста съвест и без никаква покруса.
Колко глупава била съм само,
но не ще е веч така –
да заспиваш ти на чуждо рамо,
а тебе аз да чакам самотна в нощта.
© Марина Стоянова Все права защищены