20.11.2006 г., 9:00 ч.

* * * 

  Поезия
544 0 0

Ти ме прокле, ти ме закле

и опорочи чистотата на душата ми.

Ти зли думи изрече срещу мене,

но това не ще промени съдбата ни.

 

Не мога аз да те намразя,

но не ще престана да скърбя,

защото ти ме нарани с лекота

и обърна се с насмешлива усмивка.

 

Сега сърцето ми желае само

да захвърли спомен, болка и тъга,

да продължи напред, както по-рано,

а ти да бъдеш щастлив завинаги, сега!

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??