15.11.2006 г., 21:23 ч.

* * * 

  Поезия
618 0 1

Виното със сълзи мога да долея.
В мрака тъжен няма да умра.
В самотата черна мога да живея.
Тази болка мога да я понеса.

Името ти вече няма да изричам,
с ръце няма да те търся в нощта.
Друг ще мога вече да обичам,
друг ще иска моята съдба.

И тебе вече няма да ревнувам,
няма да те търся и зова.
На нея вече няма да й викам,
няма да й шепна зли слова.

Сега целувай камъка,
който тя прегръща
и търси кръста в моята душа!

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??