18.03.2006 г., 13:46 ч.

* * * 

  Поезия
678 0 1
Още ли да чакам ми кажи?След тебе
винаги надежда ми остава.Седя
замислена след страстната ни нощ,а ти
пътуваш пак към нея.Ти никога не си ми
казвал че ти липсвам,за тия думи можеби
до теб стоя.И аз излъгах те,и ти ме лъга,
дано и нашата раздяла е лъжа.
Тя можеби усеща моя полъх,в кошмарите
и можеби съм аз.Първа бях в живота ти
тъй странен,втора съм сега,но имам
право на това......................

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много ми хареса и изобщо не е за 2,както го бяха оценили.От мене 6
Предложения
: ??:??