20.01.2007 г., 21:28 ч.

* * * 

  Поезия
614 0 8

Този път не ще позволя на злите думи
да ме удрят.
Дори ръцете ти ще спра,
преди отново да избухнеш.
Ще грабна ножа и ще режа…
на парчета ще направя таз измама.
Не ми посягай с толкоз злоба,
на лицето вече място не остана.
Върви си,нямам вече нищо:
сърце - изпепели го,
лице - обезобрази го,
душа - ха…това какво е?
Върви си…вземам ножа,
но този път ще режа моите коси.
Ще режа и ще плача,
ще късам и ще викам,
дано ме чуе някой в нощта,
дано се притече на помощ
и ме измъкне от калта…

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??