19.08.2007 г., 14:51 ч.

* * * 

  Поезия
594 0 2
 

Крача сега сама из града,

Мокра, но нова  съм от дъжда.

Дъждовни капки мият черни мисли

И те отново стават радостни и чисти.

Бях преизпълнена  с  тъгата, страха,

Бях обсебена от грозната  самота,

А сега за тях въобще не ми пука

И пея весели дуети със капчука.

Пречистена и мокра от дъжда,

Мечтая за спасителя в ръжта.

Ще го позная във тълпата милионна

И няма да съм все сама, макар бездомна.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??