11.02.2010 г., 22:15 ч.

* * * 

  Поезия
391 0 0

                                                Идваш и си отиваш,
                                              минаваш и си заминаваш,
                                             не виждаш, че тук стоя,
                                              за нас мечтая, но сама.
                                          
                                          
                                       
                                   
                                       
                                       Обичам те толкова много
                                           и не знам как да го скрия,
                                                    но тази обич 
                                           се превърна в стихия.


                                                Чудя се как не разбра,
                                            че никоя няма да те обича така,
                                            както аз те обичам
                                           с цялата си душа.

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??