28.02.2007 г., 9:38 ч.

* * * 

  Поезия
513 0 2
Остави ме да поплача....
Загледана там нейде в здрача...
И питаща се има ли Бог...
И защо той е толкова жесток...
Оставяйки ме всяка вечер да събирам
счупени стъкла...
Оставяйки ме разплакана да 
слушам гневните слова... оставяйки ме да се мъча... 
като грешен дявол без душа...
А колко малко исках... искам... само
Щастие
за мен и моите деца...
Но няма... всичко е една мечта...:-/
Заспивайки, сънувам...
малка къщичка със двор...
И децата ми играят под небесния простор...
Без сълзи и без обиди...
Без ужаса във моите очи...
Колко малко трябва ни да сме Щастливи...
Но са само блянове. Уви...

© Илиана Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Повярвай в щастието си и ще го постигнеш.Всичко е вътре в нас.
    Пожелавам ти го-Щастието-сега и завинаги.
  • Тъжно.Браво ПЕПЕ ..
Предложения
: ??:??