21.05.2007 г., 13:44 ч.

* * * 

  Поезия
764 0 0




Може ли толкова мъка,
може ли толкова скръб
едно бедно момиче
да остави на свой гръб?
Има ли тайна надежда?
Има ли тайна мечта,
когато сърцето навежда
само на скръб и тъга?
Може ли толкова пъти
да падне и да стане тя?
Може ли толкова пъти
да запази същността?
Може, щом я виждаш...
щом я виждаш и сега.
Може, щом я чуваш...
щом я чуваш и в съня.
Само ако искаш, може
всичко да се сбъдне!
Само ако търсиш, може
всичко да намериш!

© Дани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??