May 21, 2007, 1:44 PM

* * * 

  Poetry
763 0 0




Може ли толкова мъка,
може ли толкова скръб
едно бедно момиче
да остави на свой гръб?
Има ли тайна надежда?
Има ли тайна мечта,
когато сърцето навежда
само на скръб и тъга?
Може ли толкова пъти
да падне и да стане тя?
Може ли толкова пъти
да запази същността?
Може, щом я виждаш...
щом я виждаш и сега.
Може, щом я чуваш...
щом я чуваш и в съня.
Само ако искаш, може
всичко да се сбъдне!
Само ако търсиш, може
всичко да намериш!

© Дани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??