21.10.2004 г., 14:06 ч.

* * * 

  Поезия
1178 0 0
И пак пиша аз поредната история
за болката и самота,
за туй,че в живота ида
доста често май тъгата!

И може би ще съм отново нерзбрана
и може да съм в критики обляна,
но пиша туй що чуства ми сърцето,
а не за да римувам
не със думите да се преструвам!

И може някой да ми се присмее,
и стиха ми времето ще си отвее,
но това е моето признание
обречене сам вечно в страдание!

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??