х х х
Вечно сме в противоречие
две звезди – като стрели,
аз без теб не мога вече,
а без мен не можеш ти.
Нещо в дните ни тревожи,
сън в нощта не ни лови,
във звездите всяка вечер
виждам твоите очи.
Искам много да ти кажа
толкова безброй неща,
спираш думите ми с трясък,
връщаш ме в реалността.
Чакам с ласка романтично,
да ми поднесеш цветя,
бързаш ти да си различен
и изгубваш се в дъжда.
Вярвам в себе си, че с тебе
аз света ще разбера,
тъй вълшебно прозаичен,
стоплен само с Любовта.
© Елица Георгиева Всички права запазени