30.05.2007 г., 14:09 ч.

*** 

  Поезия
602 0 6

            ***
На Красьо Фитера

Началник е... самотно занимание...
Отдолу всичко ти изглежда лесно.
Веднъж дори не сбъркал, и в забвение,
отиват годините, изстрадани съвместно.

Ставаш лош и по-виновен,
че там си стигнал пряко сили.
В скапания свят - за спомен,
остават само лошите мотиви.

Властта е занимание самотно.

1 януари 2002, Сингапур

(Изплагиатствал - Симо: " Смъртта е занимание самотно")

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??