15.01.2006 г., 12:24 ч.

* * * 

  Поезия
598 0 1
Смеейки се – плача,
Плачейки се смея,
Но напред аз гордо крача,
Дори умирайки – живея!

Не знам какво ще има утре
И дали ще бъда там,
Но знам, че днес не ще се върне
В сърцето може и да няма плам!

Светът е малък –
Всичко под едно небе е,
А животът – страшно кратък,
Сега ни има – после не…

Но във всяко нещо има смисъл,
Да се бориш, да си силен трябва,
Това, що някой преди теб е написал –
Не, никога недей забравя!

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??