9.09.2006 г., 13:52 ч.

* * * 

  Поезия
819 0 2
Устни, докоснали устни - в нежна целувка,
ръце докоснали тяло - в копнеж за милувка,
гърди от пръсти ранени с невидима рана,
любовта днес не е обич, а страшна закана...

Спомен обгръща ума, расте като тумор,
усещане убива сърце, убива с чувство за хумор,
човекът самотен на бара глътка отпива,
със тъжна усмивка животът убива...

© Атанас Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??