Sep 9, 2006, 1:52 PM

* * * 

  Poetry
814 0 2
Устни, докоснали устни - в нежна целувка,
ръце докоснали тяло - в копнеж за милувка,
гърди от пръсти ранени с невидима рана,
любовта днес не е обич, а страшна закана...

Спомен обгръща ума, расте като тумор,
усещане убива сърце, убива с чувство за хумор,
човекът самотен на бара глътка отпива,
със тъжна усмивка животът убива...

© Атанас Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??