12.03.2005 г., 23:28 ч.

* * * 

  Поезия
801 0 0

Животът просто се случва.

Не пита защо,как и къде?

Не е никога просто скучен

и от никого не е научен.

Той просто се случва...

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??