18.02.2005 г., 21:20 ч.  

* * * 

  Поезия
1257 0 0

понякога обичам, понякога боли

понякога съм тъжен, понякога вали

понякога мечтая, понякога мълча

но винаги ще пазя във себе си мига

 

 

понякога умирам, за да се родя отново

понякога ядосан аз гледам те сурово

понякога изглеждам объркан и далечен

понякога си мисля дори, че съм обречен

 

 

понякога съм с теб, и съм щастлив за малко

понякога съм егоист - да, знам това е жалко

понякога затварям очи за да те видя

понякога желая от тях аз да те скрия

 

 

понякога залъгвам се с илюзии красиви

понякога отчайвам се от розите бодливи

понякога виня се, и без вина дори

понякога се чудя разбираш ли ме ти

 

 

понякога намразвам, понякога горя

понякога е светло, понякога летя

понякога съм тих, понякога крещя

но винаги ще помня теб докато умра

 

28.02.2004

© Никола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??