15.03.2005 г., 15:38 ч.

:) 

  Поезия
1056 0 0
...И нека злобата изсмуче кръвната ми плазма,
и нека ирисът ми бавно се топи,
и даже аз пулсът си отново бих ти дала,
но душа, уви, не ще продам..!
Убий ме! Но нека виното по раните се стича
и нека жаждата ти утоля.
Убий ме! С плътта ми ти се нахрани
и гладът ти нека да заситя.
Убий ме! Душата ми за теб ще свети...
Дано денят ти бъде вечен!

© В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??