Mar 15, 2005, 3:38 PM

:) 

  Poetry
1048 0 0
...И нека злобата изсмуче кръвната ми плазма,
и нека ирисът ми бавно се топи,
и даже аз пулсът си отново бих ти дала,
но душа, уви, не ще продам..!
Убий ме! Но нека виното по раните се стича
и нека жаждата ти утоля.
Убий ме! С плътта ми ти се нахрани
и гладът ти нека да заситя.
Убий ме! Душата ми за теб ще свети...
Дано денят ти бъде вечен!

© В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??