27.12.2005 г., 22:32 ч.

* * * 

  Поезия
659 0 0
             Няма сила на земята,
             която да ме накара
             да спра да те обичам.
             Няма ръка на света, 
             която да изтрие сълзите ми.
             Няма да намериш душа,
             по-наранена от моята.
             Няма да срещнеш жена,
             която да те обича
                       повече от мен.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??