Dec 27, 2005, 10:32 PM

* * * 

  Poetry
661 0 0
             Няма сила на земята,
             която да ме накара
             да спра да те обичам.
             Няма ръка на света, 
             която да изтрие сълзите ми.
             Няма да намериш душа,
             по-наранена от моята.
             Няма да срещнеш жена,
             която да те обича
                       повече от мен.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??