30.07.2010 г., 9:29 ч.

*** *** *** 

  Поезия » Любовна
565 0 0

Усмихни се, Слънце, и ме целуни.

С целувката си прекрасен деня направи.

И да не съм до теб, прегръдка ми прати -

нека усетя по себе си твоите очи!

 

Усмихни се, Слънце, и целувка ми прати,

ти си огънят, който в мен гори.

Нека има в очите ти искри,

защото в моите мисли си ти!

 

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??