21.10.2005 г., 20:33 ч.

*** 

  Поезия
759 0 0

Да изпея любовта –

искам, но не мога.

Да нарисувам щастието –

искам, но не мога.

Да изсвиря радостта –

искам, но не мога

Да разкажа за теб, моя любов –

мога, но не искам!

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??