22.11.2005 г., 21:53 ч.

* * * 

  Поезия
823 0 1

 

Всеки ежедневно взема

парче по парче от мен.

Опустошава ме цялата,

ограбва ме съвсем.

И дори не разбира, че нямам

свой извор на Жива вода,

от която да пийна,

за да мога да продължа.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??