Nov 22, 2005, 9:53 PM

* * * 

  Poetry
825 0 1

 

Всеки ежедневно взема

парче по парче от мен.

Опустошава ме цялата,

ограбва ме съвсем.

И дори не разбира, че нямам

свой извор на Жива вода,

от която да пийна,

за да мога да продължа.

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??