25.03.2006 г., 17:49 ч.

*** 

  Поезия
873 0 5
Студът, от тебе който ми остана,
смразява всеки топъл дъх
отправен от добър човек към мене.
Очите ми - замръзнали прозорци,
са моят параван, зад който крия
останките от своята душа,
приличаща на някога красива,
но днес прекършена и стъпкана трева.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??