Mar 25, 2006, 5:49 PM

*** 

  Poetry
978 0 5
Студът, от тебе който ми остана,
смразява всеки топъл дъх
отправен от добър човек към мене.
Очите ми - замръзнали прозорци,
са моят параван, зад който крия
останките от своята душа,
приличаща на някога красива,
но днес прекършена и стъпкана трева.

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??