Ти толкова много ми взе!
Младостта ми обрули и смачка
като есенни стари листа.
От любовта ми с пълни шепи граби
като от девствен извор - вода.
Като пролет те чаках, а зъзна
от студа, който носиш във теб.
Омраза в очите ти виждам
и разбирам – ти не си този, когото обичам.
© Светлана Димитрова Всички права запазени