30.10.2005 г., 21:22 ч.

* * * 

  Поезия
835 0 2
Не съжалявам за отминалите дни.
За бъдещите съжалявам.
За думите,които няма да ти кажа,
за часовете и минутите без мен.
Далече ще се скрия,да не виждам
как чувствата ни бавно ще умират.
Така,както свещта догаря в мрака.
А може би,все пак,далеч от тебе
ще те чакам...

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??