Oct 30, 2005, 9:22 PM

* * * 

  Poetry
838 0 2
Не съжалявам за отминалите дни.
За бъдещите съжалявам.
За думите,които няма да ти кажа,
за часовете и минутите без мен.
Далече ще се скрия,да не виждам
как чувствата ни бавно ще умират.
Така,както свещта догаря в мрака.
А може би,все пак,далеч от тебе
ще те чакам...

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??