22.09.2005 г., 16:04 ч.

* * * 

  Поезия
778 0 0
Кървят ли розите?
Тъй притеснено аленеят...
Тяхното послание
така и не докосва
прокиснало сърце
в красива опаковка.
По цветето
роса проблясва-
сълзи ли са,
изплакани студени?
Дарих ти роза-
причина да си с мен.
Сълза отроних-
причина да те няма.

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??