Sep 22, 2005, 4:04 PM

* * * 

  Poetry
794 0 0
Кървят ли розите?
Тъй притеснено аленеят...
Тяхното послание
така и не докосва
прокиснало сърце
в красива опаковка.
По цветето
роса проблясва-
сълзи ли са,
изплакани студени?
Дарих ти роза-
причина да си с мен.
Сълза отроних-
причина да те няма.

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??