16.06.2006 г., 10:52 ч.

*** 

  Поезия
592 0 1

***

Щипка захар... омекотява вкуса.
Щипка сол, за да дава реалност.
Капка оцет, за да помниш мига,
без баналност.
Правиш салата с накълцани чувства.
Бъркаш забавено, пробваш на вкус,
редиш във чинийки, като изкуство-
за малко лукс.
Посягаш с вилица и се усмихваш.
Екзотично полятото с лъжица мед.
Набождаш смело - и дъвчеш неистово,
надробено сърце.

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??