Jun 16, 2006, 10:52 AM

*** 

  Poetry
595 0 1

***

Щипка захар... омекотява вкуса.
Щипка сол, за да дава реалност.
Капка оцет, за да помниш мига,
без баналност.
Правиш салата с накълцани чувства.
Бъркаш забавено, пробваш на вкус,
редиш във чинийки, като изкуство-
за малко лукс.
Посягаш с вилица и се усмихваш.
Екзотично полятото с лъжица мед.
Набождаш смело - и дъвчеш неистово,
надробено сърце.

© Вяра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??