12.05.2006 г., 12:17 ч.

* * * 

  Поезия
750 0 2

В краката ми - прах,
в краката ми - кал,
в краката ми - камъни
остри бодат.
В очите ми - сълзи,
в сълзите ми - яд,
в сърцето ми - лед,
в душата ми - хлад.

© Божидара Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??