May 12, 2006, 12:17 PM

* * * 

  Poetry
751 0 2

В краката ми - прах,
в краката ми - кал,
в краката ми - камъни
остри бодат.
В очите ми - сълзи,
в сълзите ми - яд,
в сърцето ми - лед,
в душата ми - хлад.

© Божидара Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??